top of page

GEBERIT GROUP

Locatie

Eigen pand

Aantal mensen

150

Programma

Op maat gemaakte integratiegame

Afsluitend foodmarket

Geberit2.png

Integratie-event met de Geberit Group

 

Een integratie-event, was het antwoord op de vraag hoe je twee bedrijven, nieuwe medewerkers en een nieuw pand aan elkaar introduceert! Perfect Events organiseerde een interactieve personeelsdag voor de Geberit Group.

“Alle acht teams werden uitgerust met een tablet en door het hele gebouw geleid naar opdrachten.”

Yvonne Versantvoort, Geberit Group:

“Aan het einde van het jaar wilden wij heel graag een personeelsactiviteit organiseren met als thema ‘integratie-event’. In 2016 hebben wij namelijk twee bedrijven samengevoegd, veel nieuwe medewerkers aangenomen en ook nog eens ons pand ingrijpend verbouwd. Perfect Events kreeg van ons de opdracht om een integratie-event te bedenken, een activiteit waarbij de medewerkers in een ontspannen sfeer elkaar én het gebouw beter zouden leren kennen. Een competitie-element leek ons daarbij ook heel leuk.

Van start met de spelen

Op de diverse statafels stonden zwarte koffertjes klaar met daarop een overzicht van de teamleden. Na een duidelijke uitleg ging vanaf 4 uur het spel van start. Alle acht teams werden uitgerust met een tablet en werden aan de hand van codes en een plattegrond door het hele gebouw geleid naar opdrachten. De opdrachten varieerden van kennis over je collega’s (leeftijden, vakantieland, favoriete vakantieland, hobby’s enz.) tot het bouwen van een toren met spaghetti, het herkennen van geuren en nog veel meer. Via de tablets konden de teams in de gaten houden hoe ze stonden op de ranking en ze wilden allemaal heel graag de wisselbeker winnen, dus er werd fanatiek gestreden!

Missie geslaagd

Na twee uur was het spel afgelopen, werden de winnaars bekend gemaakt en werd er druk nagepraat en gelachen terwijl we konden genieten van de diverse overheerlijke gerechten. Wij kijken terug op een supergeslaagd integratie-event, alle deelnemers gingen met een grote glimlach op het gezicht naar huis en ons doel is ook zeker geslaagd.” 

Geberit refent 1.png
Geberit 4.png

“Ze wilden allemaal heel graag de wisselbeker winnen, dus er werd fanatiek gestreden!”

bottom of page