VALORI_AWARDS__0117_PS1A4239.jpg

BEDRIJFSFEEST

_67.JPG

Het bedrijf bestaat 50 jaar. Dat verdient een feestje! Perfect Events organiseert een fantastisch bedrijfsfeest voor u, in samenspraak met de personeelsvereniging of de directie.

En dan, als de ijssculpturen, bubbels, fotoprojecties, feestelijk gedekte tafels en klanken van een bontgekleurde percussiegroep de ruimte vullen… dan kunnen de gasten komen!

Een bedrijfsfeest is hét moment om samen met collega’s een toost uit te brengen op de organisatie en elkaar. Tijdens een jubileumjaar of bij het bereiken van een mooie mijlpaal.

 

Of het gaat om een kleine, besloten borrel of een groots, spetterend, internationaal evenement: een paar extra handen zorgen ervoor dat u zelf ook een fantastische tijd hebt.

 

Perfect Events denkt graag mee over de invulling van uw perfecte bedrijfsfeest en verzorgt een onvergetelijke belevenis voor uw organisatie!

Onze bedrijfsfeesten

  • Een diner op een inspirerende locatie met Awards voor uw medewerkers of teams.

  • Geen diner maar een ontbijt. Een mooie start van de dag!

  • Vergeet niet te vieren dat uw bedrijf al een mooie mijlpaal heeft gehaald.

  • Een feest kan op heel veel manieren gevierd worden!

  • Samen zijn en goed eten met verrassend entertainment.

Een bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren is meer dan een zaal boeken met een leuke band. Belangrijk is om eerst een stapje terug te nemen en te kijken naar de doelgroep en de mogelijkheden. Met de juiste focus en kennis kunt u samen met ons een creatief concept ontwikkelen waar nog lang over wordt nagepraat.

Onze klanten

Boeien & Binden

Boeien en binden van medewerkers dat is het uitgangspunt in de activiteiten die Valori organiseert. Samenzijn, samen plezier maken dat vinden we belangrijk. Perfect Events verrast ons iedere keer weer met een creatief idee en weet altijd net dat extra’s toe te voegen waardoor onze events zo bijzonder zijn. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door mijn collega’s, maar ook hun partners en kinderen. Dank daarvoor Jeichien!

Christine Muilenburg

Valori BV

Schapenstraat 2
3401 BR IJsselstein
030 – 636 47 29
info@perfectevents.nl

Perfect Events organiseert de meest uiteenlopende evenementen op maat, groot of klein.

Van een bedrijfsfeest tot een meeting, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

© 2020 | website proudly created byMichiel