Keyboard and Mouse

CORONA

communicatie Toren

Coronaproof, het is een term waar wij niet meer omheen kunnen. Toch is het belangrijk om de verbinding te houden met uw medewerkers en klanten.

Met wat extra creativiteit en letterlijk maatwerk brengen wij u op anderhalve meter of digitaal weer samen!

We hebben hard gewerkt aan een aantal concepten die bij een versoepeling van maatregelen kunnen worden ingezet, maar ook concepten die vanuit huis kunnen worden gerealiseerd en dus ook écht coronaproof zijn, ongeacht wijzigende veranderingen.

Corona Proof

Organiseren in Corona 

Om te zorgen dat uw gasten extra veel zin hebben om deel te nemen is het belangrijk om goed te kijken naar het programma maar bijvoorbeeld ook naar de uitnodiging. Samen zoeken we een ludieke manier waar uw gasten geen nee tegen willen zeggen. 

Onze klanten

Valori.png

Boeien & Binden

Boeien en binden van medewerkers dat is het uitgangspunt in de activiteiten die Valori organiseert. Samenzijn, samen plezier maken dat vinden we belangrijk. Perfect Events verrast ons iedere keer weer met een creatief idee en weet altijd net dat extra’s toe te voegen waardoor onze events zo bijzonder zijn. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door mijn collega’s, maar ook hun partners en kinderen. Dank daarvoor Jeichien!

Christine Muilenburg

Valori BV