Keyboard and Mouse

CORONA

communicatie Toren

Coronaproof, het is een term waar wij niet meer omheen kunnen. Toch is het belangrijk om de verbinding te houden met uw medewerkers en klanten.

Met wat extra creativiteit en letterlijk maatwerk brengen wij u op anderhalve meter of digitaal weer samen!

We hebben hard gewerkt aan een aantal concepten die bij een versoepeling van maatregelen kunnen worden ingezet, maar ook concepten die vanuit huis kunnen worden gerealiseerd en dus ook écht coronaproof zijn, ongeacht wijzigende veranderingen.

Corona Proof

  • Een traditioneel spel in een muzikaal online jasje! Bij quizbingo streep je geen getallen af op je formulier, maar liedjes. 

  • Een online spel waarbij teams gezamenlijk opdrachten moeten uitvoeren. Elke opgeloste opdracht brengt je weer een stap dichter bij de oplossing. 

  • Iedereen speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek. Het gaat erom dat je met het team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen. 

  • Een geweldige interactieve online show waarin je actief meedoet met stemmen op allerlei vragen: Wie mis je het meest? bijvoorbeeld. Veel humor

  •  Samen wijnenproeven met bijpassende hapjes onder leiding van een echte wijnkenner. Voordeel is niemand hoeft te rijden.

  • Nog zoveel ideeën die vooral goed op maat te maken zijn. Dat is wat wij het liefste doen, samen iets unieks bouwen! Bel ons voor een afspraak.

Organiseren in Corona 

Om te zorgen dat uw gasten extra veel zin hebben om deel te nemen is het belangrijk om goed te kijken naar het programma maar bijvoorbeeld ook naar de uitnodiging. Samen zoeken we een ludieke manier waar uw gasten geen nee tegen willen zeggen. 

Onze klanten

Boeien & Binden

Boeien en binden van medewerkers dat is het uitgangspunt in de activiteiten die Valori organiseert. Samenzijn, samen plezier maken dat vinden we belangrijk. Perfect Events verrast ons iedere keer weer met een creatief idee en weet altijd net dat extra’s toe te voegen waardoor onze events zo bijzonder zijn. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door mijn collega’s, maar ook hun partners en kinderen. Dank daarvoor Jeichien!

Christine Muilenburg

Valori BV

Schapenstraat 2
3401 BR IJsselstein
030 – 636 47 29
info@perfectevents.nl

Perfect Events organiseert de meest uiteenlopende evenementen op maat, groot of klein.

Van een bedrijfsfeest tot een meeting, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

© 2020 | website proudly created byMichiel