top of page
_MG_4569.JPG

Rutges

Locatie

Diverse

Aantal mensen

???

Programma

5 evenementen voor het personeel

+

12 evenementen voor het klanten

_MG_4651.JPG

125 jarig bestaan

 

In 2019 bestond Rutges Vernieuwt 125 jaar, dat moest natuurlijk gevierd worden. Samen met Jeichien hebben wij voor het hele jaar de mooiste jubileum activiteiten kunnen bedenken.


Maar liefst 5 evenementen voor het personeel, waaronder een magisch jubileum ontbijt en zelfs een weekend Ameland met alle personeelsleden en hun partner. Ook aan de klanten werd gedacht door het organiseren van 12 klantevents. 


Dankzij de professionaliteit, flexibiliteit en inzet van Jeichien en haar team werden alle feestelijkheden een groot succes. Jeichien en team nogmaals bedankt!

Van idee tot programma

Perfect Events kwam met een heel compleet format: een gevarieerd en actief programma op een schitterende locatie op de Veluwe. We hebben een fantastische voordracht gehad van Jan van Setten, vol humor en tempo. Daarna aan de activiteiten, van paarden mennen tot workshops natuurfotografie, met echt voor ieder wat wils. De hele dag líep gewoon. Of zo lijkt het natuurlijk, want intussen is Jeichien overal mee bezig, maar dat heb je zelf niet eens door.

“De hele dag líep gewoon. Jeichien is overal mee bezig, maar dat heb je zelf niet eens door.”

 

Tom de Kort, directeur Kinderopvang KaKa

Activiteiten naar keuze:

  • Paarden mennen

  • Segway rijden

  • Kleiduivenschieten

  • Hand- of kruisboogschieten

  • Building Art “Don’t be afraid to create”

  • Natuurwandeling

  • Natuurfotografieworkshop

_MG_4600.JPG
IMG_1989.jpeg

Waardering en enthousiasme

Iedereen was laaiend enthousiast. Over de dag en over het hele concept. Er was iemand die tegen mij zei: “Ik werk nu al 17 jaar in de opvang en dit is de eerste keer dat ik met het werk een uitje heb.” En dat zijn mensen die keihard voor ons aan het werk zijn! Met zo’n dag laat je mensen zien dat je waardering voor ze hebt en juist dat is zo belangrijk. Nu komen we op locaties en overleggen en iedereen heeft het nog over die dag.

“Met zo’n dag laat je mensen zien dat je waardering voor ze hebt. En juist dat is zo belangrijk.”

Jeichien Plantema blikt terug:

 

“Het is altijd schakelen tijdens een event, er gebeurt altijd wel iets onverwachts. Zo had onze fotografe vast niet gedacht dat ze deze dag in de schep van een graafmachine zou stappen! Maar wanneer de klant een ludieke groepsfoto wil en de fotograaf daarvoor wat hoogte nodig heeft, dan ga ik graag op zoek naar een oplossing!”

bottom of page