top of page
_31-1.JPG

TEAMBUILDING

PE_126_03_070907_170152-1.JPG

Een teambuilding is de perfecte manier om de betrokkenheid binnen het team te vergroten. Tijdens een actieve dag op het water, in het bos, op het ijs, het strand of op het eigen bedrijventerrein leren collega’s elkaar pas echt goed kennen. Misschien ontstaan er zelfs vriendschappen voor het leven!

Laat uw collega’s in hun kracht staan tijdens de meest afwisselende activiteiten.

Samen onderzoeken welke activiteiten passen, aangevuld met een op maat gemaakt communicatieprofiel.

 

Of we gaan samen met een coach door de dierentuin en leert ons wat wij van van de natuur kunnen leren. Een unieke ervaring!

Een teambuilding evenement of inspirerende training zorgt voor gemotiveerde gezichten op de werkvloer. Voor elke organisatie, iedere groep medewerkers en elk budget is er een activiteit of evenement op maat samen te stellen.

 

Perfect Events bedenkt samen met u welke teambuilding het beste past bij uw organisatie!

Onze teambuilding

Een teambuilding organiseren

Een teambuilding organiseren hoort bij goede arbeidsvoorwaarden, zo zorgt u voor kennis over elkaar. Zeker nu we meer thuiswerken is het echt noodzakelijk om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen zodat de teams een geoliede machine blijven.

Onze klanten

Valori.png

Boeien & Binden

Boeien en binden van medewerkers dat is het uitgangspunt in de activiteiten die Valori organiseert. Samenzijn, samen plezier maken dat vinden we belangrijk. Perfect Events verrast ons iedere keer weer met een creatief idee en weet altijd net dat extra’s toe te voegen waardoor onze events zo bijzonder zijn. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door mijn collega’s, maar ook hun partners en kinderen. Dank daarvoor Jeichien!

Christine Muilenburg

Valori BV

bottom of page