top of page

PERSONEELSUITJE

Foto 01-07-17 16 22 37-1.jpg

Het jaarlijkse personeelsuitje naar het pretpark staat weer op het programma. Een leuke dag! Maar eigenlijk gaat iedereen z’n eigen weg en van quality time met collega’s is niet echt sprake… Een gezamenlijke belevenis, dát is wat u wilt. Maar waar begint u? En hoe verzint u een origineel personeelsuitje dat binnen het budget past én voor iedereen leuk is?

Samen nieuwe herinneringen maken en mooie activiteiten beleven zorgt dat uw team weer een team wordt of nog hechter dan daarvoor! Wij zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen en geniet van dit uitje!

Een personeelsuitje moet een uitje voor het hele bedrijf zijn: jong en oud, van secretaresses en ICT’ers tot de directie. Laat ons met de personeelsvereniging of met u meedenken als partner. Van complete ontzorging tot een klankbord te zijn voor, tijdens en na het evenement. Een onvergetelijk personeelsuitje realiseren voor alle collega’s, dat is waar Perfect Events voor gaat.

Onze personeelsuitjes

Een personeelsuitje organiseren

Een personeelsuitje organiseren is een van de fundamenten van uw organisatie. Samen een unieke beleving beleven en veel lol hebben samen zorgt ervoor dat uw organisatie sterker wordt. Leer elkaar eens op een hele andere manier kennen.

Onze klanten

Valori.png

Boeien & Binden

Boeien en binden van medewerkers dat is het uitgangspunt in de activiteiten die Valori organiseert. Samenzijn, samen plezier maken dat vinden we belangrijk. Perfect Events verrast ons iedere keer weer met een creatief idee en weet altijd net dat extra’s toe te voegen waardoor onze events zo bijzonder zijn. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door mijn collega’s, maar ook hun partners en kinderen. Dank daarvoor Jeichien!

Christine Muilenburg

Valori BV

bottom of page