top of page
_MG_4569.JPG

KINDEROPVANG KAKA

Locatie

Riant, Beekbergen

Aantal mensen

150

Programma

Luxe lunchbuffet

Opening

‘Dansen met je klanten’ Diverse activiteiten

Luxe BBQ 

_MG_4651.JPG

10-jarig jubileum

 

Perfect Events mocht een fantastisch evenement organiseren voor Kinderopvang KaKa, een opvang met locaties van Tiel tot Hoogezand. De 170 medewerkers van KaKa werken vol enthousiasme aan kleinschalige opvang met persoonlijke aandacht.

 

Voor KaKa’s 10-jarig jubileum werden juist zij een dag verzorgd en vermaakt! “Eigenlijk waren we niet speciaal van plan om ons 10-jarig jubileum te vieren, we wilden gewoon graag iets leuks voor onze medewerkers doen. Geen kerstpakket, maar een uitgebreid personeelsuitje met personeel van alle locaties bij elkaar.

 

Maar hoe pak je dat aan? Voor zo’n evenement heb je iemand nodig die daar dagelijks mee bezig is, iemand als Jeichien. Dan weet je gewoon: alles staat klaar, alles klopt en dan kun je zelf ook genieten.

Van idee tot programma

Perfect Events kwam met een heel compleet format: een gevarieerd en actief programma op een schitterende locatie op de Veluwe. We hebben een fantastische voordracht gehad van Jan van Setten, vol humor en tempo. Daarna aan de activiteiten, van paarden mennen tot workshops natuurfotografie, met echt voor ieder wat wils. De hele dag líep gewoon. Of zo lijkt het natuurlijk, want intussen is Jeichien overal mee bezig, maar dat heb je zelf niet eens door.

“De hele dag líep gewoon. Jeichien is overal mee bezig, maar dat heb je zelf niet eens door.”

 

Tom de Kort, directeur Kinderopvang KaKa

Activiteiten naar keuze:

  • Paarden mennen

  • Segway rijden

  • Kleiduivenschieten

  • Hand- of kruisboogschieten

  • Building Art “Don’t be afraid to create”

  • Natuurwandeling

  • Natuurfotografieworkshop

_MG_4600.JPG
IMG_1989.jpeg

Waardering en enthousiasme

Iedereen was laaiend enthousiast. Over de dag en over het hele concept. Er was iemand die tegen mij zei: “Ik werk nu al 17 jaar in de opvang en dit is de eerste keer dat ik met het werk een uitje heb.” En dat zijn mensen die keihard voor ons aan het werk zijn! Met zo’n dag laat je mensen zien dat je waardering voor ze hebt en juist dat is zo belangrijk. Nu komen we op locaties en overleggen en iedereen heeft het nog over die dag.

“Met zo’n dag laat je mensen zien dat je waardering voor ze hebt. En juist dat is zo belangrijk.”

Jeichien Plantema blikt terug:

 

“Het is altijd schakelen tijdens een event, er gebeurt altijd wel iets onverwachts. Zo had onze fotografe vast niet gedacht dat ze deze dag in de schep van een graafmachine zou stappen! Maar wanneer de klant een ludieke groepsfoto wil en de fotograaf daarvoor wat hoogte nodig heeft, dan ga ik graag op zoek naar een oplossing!”

bottom of page