top of page
2017_05_Kiremko-03-1.jpg

KIREMKO

Locatie

Nieuw eigen pand in Amsterdam

Ameland

Aantal mensen

300 - 1.000

Programma

Zeer uiteenlopend

©_Marina_Kemp_-_KIREMKO_ZATERDAG_359-1.

Kiremko's jubileumjaar

 

Het klanten-event was de kers op de taart in Kiremko’s jubileumjaar. Na twee mooie medewerker evenementen heeft Perfect Events alles uit de kast getrokken om een verrassend en gevarieerd programma neer te zetten voor het klanten-event.

 

Met Hans Klok, een diner in het Scheepvaartmuseum en klanten die kwamen invliegen van over de hele wereld, mogen we spreken van een zeer geslaagd klanten-event!

“Machines bouwen of een event organiseren… als we iets doen, doen we het goed”

 

- Nicole Peters, Manager Marketing & Communicatie bij Kiremko

Toen we begonnen met het klanten-event organiseren, hebben we Jeichien onze ideeën en wensen voorgelegd en haar gevraagd een plan te maken. Je begint met een idee en daar ga je mee aan de slag.

 

Gedurende het traject kwam Jeichien met ideeën voorstellen van ‘je zou zoiets kunnen doen’. En zo ging het verder. Naarmate de maanden vorderden, werd het plan steeds groter en uitgebreider, maar ook steeds interessanter voor de klanten.

Naarmate het klanten-event dichterbij kwam, was er nóg een verrassing: de opkomst. Er bleken veel meer mensen te komen dan wij hadden ingeschat. In onze nuchterheid en bescheidenheid waren we echt verbaasd “Joh! Komen al die mensen helemaal naar Kiremko… uit China, America, India, Turkije, België, Duitsland, Engeland, Spanje, Z-Amerika. Wow! Hoe mooi is dat?!”

Voor de gasten én hun partners was het een prachtig programma. Puur op ontspanning gericht, want we hebben totaal geen bedrijfspromotie gedaan. We hebben de machines in de hal gezet, mooi uitgelicht, en dat was voldoende. Al die klanten hebben dezelfde passie: de aardappel. En veel van de gasten vonden het prachtig om nu eens aan hun partner te laten zien waar ze mee bezig waren.

Jeichien snapt het

Het mooie van samenwerken met Perfect Events is dat Jeichien heel goed begrijpt wat wij bedoelen. Als wij een uur lang heel veel tegen haar aanhouden, weet zij er precies uit te pikken wat wij bedoelen.

 

Bijvoorbeeld met het Scheepvaartmuseum, daar hadden wij inhoudelijk totaal niet over nagedacht, maar er stond wel een feest dat zijn weerga niet kende. Zij is ook met Hans Klok gekomen. Wij zaten elkaar alleen maar aan te kijken van ‘dat kan niet waar zijn… kunnen wij dat?’ “Ja natuurlijk! Dan bellen we hem toch?”

Onwijs goed team

Het is ons allemaal gelukt door het samen te doen. We hebben de juiste partijen bij elkaar weten te brengen en Jeichien heeft het aangestuurd. Zij heeft ook zelf een onwijs goed team die altijd klaar stonden als je eens iets nodig had.

Niet des Kiremko's

Wat ik heel knap vind van Jeichien, is dat er gaandeweg heel veel veranderde en zij dus heel veel heeft moeten incasseren. Ze heeft nooit laten blijken aan ons dat het een keer niet kon. ‘Nee’ is voor haar geen antwoord. En ze heeft feeling met ons als bedrijf; een beetje apart. Nuchter. Zo’n groots feest met een magieshow… dat is zo níet des Kiremko’s. En toch, zoals het is uitgevoerd klopte het helemaal. Gasten zeiden achteraf: “We hadden niet anders verwacht van jullie.” En dat heeft dan niet met de grootsheid te maken, maar met kwaliteit. Machines bouwen of events organiseren… als we iets doen, doen we het goed.

bottom of page