top of page
White Structure

Nationale Waarborg

Locatie

Digitaal

Programma

Met een heerlijk High pakket thuis genieten van een muziek bingo

Nationale Waarborg

Antoinette Kalkman, directeur Nationale Waarborg, marktleider in het verstrekken van bankgaranties voor particulier onroerend goed, zocht eind 2020 contact met ons. Antoinette is voor Perfect Events een bekende relatie. De afgelopen jaren hebben wij voor meerdere van haar bedrijven diverse evenementen mogen organiseren.

 

 

Van personeelsuitjes tot grote relatieevents tijdens een jubileum. Antoinette gelooft in de kracht van een evenement dat naast plezier ook kennis en verbinding kan bewerkstelligen. ‘De verbinding met de relatie en de collega’s onderling is een boeiende taak voor het management dat nooit mag ondersneeuwen door targets of de waan van alle dag. Een event geeft altijd nieuwe spirit aan een team en die spirit komt ten goede aan het algehele welbevinden van een organisatie en haar klanten. Dat traditionele events niet mogelijk waren het afgelopen jaar voelde ik als een groot gemis. Dat dit gemis voor Perfect Events niets anders was dan een mooie uitdaging, toont de flexibiliteit van deze organisatie. Je zult in deze tijd maar een evenementenbureau zijn. 

Ik had behoefte om ondanks de coronacrisis een kerstuitje te organiseren voor ons team dat zo hard gewerkt heeft. Omdat Jeichien onze organisatie en ons team zo goed kent, wist zij precies welke ingrediënten er nodig waren voor een bruisend onine event met alle collega’s. We hebben gezongen, gedanst en genoten van een heerlijke high tea. Allemaal online. Anders dan anders, maar zeker sfeerverhogend en goed voor het moraal. We kunnen er weer even tegen. Dankjewel, Jeichien!’

bottom of page