top of page
9E1A81D3-94E3-44CE-B811-1C52424057A1.jpe

VOLKSWAGEN PON FINANCIAL SERVICES

Locaties

Nijkerk en wijde omgeving.

Start: Landgoed de Salentein

Finish: Hart van Holland

Aantal auto's

60

Programma

Toerrit

Diner met veiling

AEEC7D07-BA89-44BB-977D-A9F7BCB29384.jpe

In actie voor ALS

VW Pon Financial Services zet zich al sinds 2017 in voor de mobiliteit van ALS-patiënten. Van sportevenement tot toerrit: alles wordt uit de kast gehaald om geld in te zamelen voor rolstoelauto’s. Perfect Events droeg ook graag haar steentje bij en hielp van de ALS Toerrit een succes te maken.

ALS Toerrit

Het sponsorjaar werd afgesloten met een fantastische toerrit langs de mooiste plekjes in Gelderland en Utrecht. 60 klassieke auto’s, sportscars en luxury cars gingen op 6 oktober van start op Landgoed Salentein in Nijkerk en reden een bolletje-pijltje route van zo’n 180 km. Onderweg werd er voor een lunch gepauzeerd bij Porsche Centrum Leusden en de finish lag bij Hart van Holland in Nijkerk. Daar vond de feestelijke afsluiting plaats, met een veiling en een diner.

Als een productie zó groot wordt, heb je gewoon behoefte aan een prof.

- VW PFS

Saskia van Doorn, projectleider van het evenement bij VWPFS, vroeg Jeichien Plantema van Perfect Events zich belangeloos aan te sluiten – en dat deed ze.

 

“Als een productie zó groot wordt, dan heb je gewoon behoefte aan een prof die door een evenementenbril kijkt of alles wel goed gaat. Jeichien zette de puntjes op de i, zag net dat wat wij niet zagen. Het draaiboek werd geperfectioneerd en op de dag zelf zorgde Jeichien dat alles reilde en zeilde op ál die locaties, van vrijwilligers tot catering, licht en techniek. Je merkt dat zij gewend is om zo’n productie te dragen.”

Jeichien Plantema blikt terug:

“Een mooi evenement om aan mee te werken. Ik kon echt wat toevoegen. Dat het voor het goede doel is geeft een mooi gevoel!”

bottom of page