top of page

LET’S GET DIGITAL!

Wel gluren niet leveren, dat is mijn werkwijze op social media.


Maar het is beter om Perfect Events meer zichtbaar te laten zijn op deze sociale platforms. Ik kan genieten van de social media acties van andere bedrijven en haal er ook ideeën en inspiratie uit. Bijvoorbeeld een foto van een verbouwde locatie die niet meer top of mind was bij mij, en mij daarmee weer op leuke ideeën brengt.


Maar ja de tijd en inspanning om goed en zinvol op de platforms te verschijnen is voor mij een vertrager het moet natuurlijk wel direct Perfect! En dan is moeten en perfect geen goede combinatie om lekker in beweging te komen.


Om dit te doorbreken zijn we in de actie gekomen om ons te laten informeren. We hebben een hele leuke sessie gehad met een social media expert die ons een update heeft gegeven over social media en vele leuke ideeën en invalshoeken om goede content te creëren. We hebben stagiaire Lieke gevraagd om ook mee te denken en zij heeft ons ook voorzien van de nodige ideeën en voorbeelden. We hebben een geweldig handig programma geadviseerd gekregen om de gang naar een goede lancering compleet te maken. Een avondje Gifjes maken om ook de posts op te leuken kon natuurlijk niet ontbreken.


Om beter te leren schrijven heb ik ook voor deze column een geweldig leuke workshop columns schrijven gevolgd bij Eva. Alles om meer fundament te krijgen om het makkelijker te maken.

Als het gaat om verhalen en content, maken we ook genoeg mee. We organiseren de mooiste evenementen met de leukste opdrachtgevers en gasten. De bezoeken bij onze klanten en hun mooie bedrijven, hun plannen en vraagstukken, waar we met alles wat wij doen ook een bijdragen aan kunnen leveren. Nu heb ik geleerd tijdens de workshop column schrijven, om dan ook te vertellen wat we dan kunnen vertellen maar dat gaan we dus op social media doen.


Nu is het dus tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan en na deze column kunnen we ook echt niet meer terug. Tijd om te gaan leveren op social media en niet alleen maar te gluren. Gluurt u mee? Dan hoor ik graag wat u ervan vindt!25 weergaven

Comments


bottom of page