top of page

Wat een jaar

Vallen en weer opstaan, knieën afkloppen en het beste maken van deze tijd. Dat is mijn manier en het is de beste drive om focus te houden en naar de toekomst te kijken.

Kent u dat gevoel? Je rijdt in een auto, in de zesde versnelling, maar dan moet je een noodstop maken... Dan start je weer rustig op en even later zoef je weer in die zesde versnelling. Dan opeens weer een nood- stop. Zo voelt het nu even voor mij.


In onze evenementenbranche is het erg onrustig: partners/leveranciers bestaan niet meer; de rek begint eruit te raken (voor sommigen een understatement). Het extra geregel is geen probleem maar ook in je koppie doet het wat met je.Ik hou mij deze maanden bezig met digitale eindejaar events, of live in de beste creatieve vorm. Ik maak nieuwe plannen voor 2022 met het “Perfect Events model” dat ik nog verder moet finetunen, dus de blik op de toekomst zoals het een ondernemer betaamt.


Ik ga zeker ook genieten van mijn lieve familie en vrienden en laat alles wat ik heb geleerd deze periode, want dat is zeker een mooie bij- vangst, bezinken en gebruiken voor het stevige fundament van Perfect Events.


Ik wens u en uw familie en medewerkers een geweldig en inspirerend en gezond 2022!


Jeichien

33 weergaven

Комментарии


bottom of page