top of page

Verbinding met 7LifeIn mijn 20 jaar als ontmoetingsspecialist ben ik altijd opzoek geweest naar niet zomaar een evenement maar een evenement met IMPACT!


Dat kan op veel manieren zoals je kan zien op de vernieuwde site van Perfect Events! Mijn uitdaging zit hem in de verdieping zodat we teams meer kunnen verbinden naast een geweldige ervaring tijdens een teambuilding.


Met onze clinics met Roofvogels, Paarden en Border Collies geven wij al veel meer diepgang en reflectie dan een andere soorten workshops. Met deze kennis en ingrediënten ben ik altijd opzoek naar datgene dat gasten kan extra kan inspireren, motiveren en in beweging kan zetten.

‘Al eerder kwam ik in aanraking met 7LIFE, maar nu ik meer tijd had heb ik de accreditatie gevolgd en ben ik nog enthousiaster geworden.

De basis van 7LIFE is de communicatie scan. Een uitgebreid assessment met een online vragenlijst en een persoonlijke terugkoppeling. De scan leest alsof je je eigen gebruiksaanwijzing leest!

De scan gaat uit van 7 communicatiestijlen. Iedereen beschikt over deze 7 stijlen maar heeft zijn voorkeuren. De scan geeft inzicht in jou manier van communiceren. Met deze scan ben je bewuster over jouw communicatie en leren we je, hoe je meer impact kan hebben op de ander.


Met deze kennis gaan we aan de slag. We kunnen ook kijken hoe een team zich verhoudt naar elkaar en zoeken activiteiten erbij om de theoretische kennis in de praktijk te brengen. Tevens kunnen we met dit 7Life model nog meer brengen door niet alleen de kennis over je communicatiestijlen maar ook over leervoorkeur en veranderkracht. Met deze drie bouwstenen in handen, werkt 7LIFE aan communicatievaardigheden en ontwikkeling van mensen en teams.


Voor een aantal klanten hebben wij dit al mogen inzetten. Graag ga ik het gesprek aan om met evenementen de communicatieverbinding te verbeteren in uw bedrijf.

50 weergaven

Comments


bottom of page