top of page

Gouden boek


Afgelopen maand is het Gouden boek van Maroesja van der Pols verschenen genaamd “BE Excellent, gouden tips voor groeien naar meer”


Ze heeft mij ook gevraagd onderdeel te zijn van dit boek, om in een eigen hoofdstuk mijn succeslessen en inspiratie te delen. We zijn samen op zoek gegaan naar wat ons beiden raakt: de diepe wens om anderen uit te dagen en te motiveren om met volle overtuiging hun mooiste leven te leven!


Hoe leuk en bijzonder dat ik een van de zeven inspirators ben die ze daarvoor heeft gevraagd. Naast toppers als een professor, een executive coach en een bestuurder kan ik als rasechte ondernemer mijn persoonlijke gouden tips delen. Mijn gouden tips om te excelleren op je eigen wijze.


Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: als het gaat om mijn ultieme ondernemersmentaliteit, staat “geluk” centraal. Zonder gelukkig te zijn in wat je doet en wie je bent, kan je niet excelleren als ondernemer.


En ik? Ik vind geluk in al die momenten als ik boven mijzelf uitstijg en mij

kan uitrekken naar meer. Geluk is ook even stilstaan en dan je zegeningen tellen. Bewust zijn van waar ik sta en hoe ik daar ben gekomen. Even goed ademhalen en heel gelukkig zijn met wat ik heb. Om vervolgens verder te leren, mijzelf en mijn dienstverlening steeds weer te ontwikkelen naar leuker en beter. Hier ligt dan ook mijn drive om juist datgene te doen wat ik nog niet heb gedaan, om steeds die stap extra te zetten. Mijn geluk is tenslotte ook om te kijken wat mijn kwaliteiten zijn en deze zo krachtig mogelijk in te zetten. Geluk is ook een ander helpen om haar of zijn talenten te ontdekken, te koesteren en te ontwikkelen. Geluk is voor mij delen, samen verder groeien dan in je eentje.


En ook daarom geniet ik weer enorm van de leuke projecten met nieuwe klanten en de klanten die er gelukkig al heel lang zijn. Samenwerkingen; om elkaar te helpen, met elkaar te delen en te groeien vanuit inspiratie.


Wil je er mee van weten? Ik heb voor jou dit geweldige boek klaarliggen, mijn cadeau voor jou. Zodat ook jij kan ontdekken wat voor jou geluk is, hoe jij nog meer kan excelleren dan je nu al doet. Stuur me een berichtje en ik kom dit gouden geschenk persoonlijk bij je langsbrengen!


Jeichien


16 weergaven

コメント


bottom of page