top of page

Back to Live

Het idee dat we weer op de weg zitten van “Back to Live” geeft mij heel veel energie. Elkaar weer live ontmoeten, bijpraten, inspireren en weer in verbin- ding zijn met elkaar. Dat is waar iedereen behoefte aan heeft.

Ikzelf ben in de eerste week dat het weer mocht alweer lekker bij de kapper geweest en natuurlijk bij het eerste testevenement van de overheid en het field lab genaamd “Back to Live”. Zelfs als Ontmoetingsspecialist moest ik echt even wennen aan zoveel mensen bij elkaar. Veel stemmen die anders zijn dan de stemmen van man en kinderen. Iedereen dichtbij elkaar en de anderhalve meter even loslaten. Het was even gek maar ik kreeg er vooral energie van. Ik was mij zeer bewust van hoe ik dit gemist had en hoe belangrijk het is om weer te ontmoeten en te verbinden.

Dat is de uitdaging voor het komende jaar, weer in verbinding komen met elkaar. Daarvoor kun je ook een soort routekaart maken. Hoe gaan we dat doen zodat iedereen weer comfortabel is met het nieuwe normaal. Nu na- denken over een goed plan, zodat we weer perspectief hebben. Elkaar weer gaan ontmoeten anders dan alleen maar op het werk en weg van het beeldscherm. Het gaat gebeuren maar dat moet je wel goed orga- niseren.


Zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt om er onderdeel van te zijn. Dat is de uitdaging!


Ik sta te poppelen om mooie programma’s te maken met een campag- nematige aanpak. Het gaat niet om iets eenmaligs in mijn beleving maar om een plan waar we goed over moeten nadenken om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen met vernieuwde energie. Goede en doordachte draaiboeken zijn in deze tijd extra belangrijk. Nadenken over een stoelplan, rij- en looprichtingen, tijdvakken, goede tekeningen en plattegronden, fysieke afscheiding en zo kan ik nog wel even doorgaan. Allemaal punten waar je met een professioneel team over na moet denken om een veilig gevoel te geven tijdens je bijeenkomsten.

Ik heb in de afgelopen tijd veel bijgeleerd en heb weer hernieuwde bagage om deze plannen beter te onderbouwen. Vooral om te investeren in wat het belangrijkste is voor u als ondernemer en dat zijn toch altijd nog uw mede- werkers.

18 weergaven

Comments


bottom of page