top of page

Fit het najaar in!

Ik schrijf deze blog in het zonnetje onder de luifel van onze geweldige camper. Deze hebben we een maand voor de corona-uitbraak aangeschaft en als je het over goed plannen hebt en geweldige timing, dan is dit er één van!

Zo bleef ik, naast de sportschool die heel creatief is geweest, fit de afgelopen tijd. Op pad, het mooie Nederland verkennen en dan op de fiets of met wandelschoenen aan de natuur in, een leuke stad bezoeken of een bezoek brengen aan één van de mooie musea die Nederland rijk is. Nieuwe plekken ontdekken vind ik geweldig. Zien waar de mogelijkheden liggen en niet de beperkingen!

Maar fit is voor mij ook vooral mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik door onderdeel te zijn van de leukste leesclub. Wij lezen elke acht weken een ondernemers gerelateerd boek en praten daarover. Zo fijn om met deze groep die al twintig jaar bestaat te praten en filosoferen over allerlei onderwerpen en te leren van elkaar!
Zo gauw ik een congres, workshop, seminar of training zie die mij aanspreekt en verder kan brengen dan ga ik er erop af. Heerlijk. Zo ook de training 7 Life; een tool die eenvoudig in te zetten is, waarmee je inzicht krijgt en waar je zelf of met collega’s mee aan de slag kunt gaan. De uitdaging in de komende tijd zit hem erin om weer in verbinding te komen en dat iedereen na de zomer er weer tegenaan kan, met minder beperkin- gen en meer gericht op naar buiten gaan. Ook voor u als werkgever ligt daar in mijn mening een taak waarover ik graag met u wil brainstormen.


Daar is nu ruimte voor en dat is in mijn beleving ook de goede weg om iedereen weer goed gemotiveerd en met een veilig gevoel naar kantoor te krijgen.

Ik zie u weer graag live aan tafel!

19 weergaven

Comentarios


bottom of page