top of page

Nieuwe avonturen


We kunnen weer en gaan weer! Van thuis zitten en niet naar kantoor, een concert, een festival of een restaurant kunnen gaan, mogen we weer en vind ik het maar moeilijk om het gevoel van een lockdown terug te halen. Gelukkig maar!


En wat is het toch weer heerlijk; ik heb/had zelf een paar inhaal­ concerten/­festivals te gaan. Zo gingen we samen met vrienden eerst lekker eten in een restaurant en daarna naar Elton John. Dat is ondertussen al een man op leeftijd, die bewust kiest voor toch nog een driehonderd concerten tellende afscheidstournee. Omdat hij het nu nog kan en nog echt goed afscheid wil nemen van zijn fans met een geweldige show. Of het concert van Guus Meeuwis, honderd procent feest, heerlijk. Iedereen in dat stadion was aan het feesten en dansen. Ook hebben we nog een heerlijk wijnfestival bezocht waar de smaak­ pupillen weer goed aan het werk moesten. En zo hebben we er nog een paar te gaan!


Ook de evenementen gaan weer als nooit tevoren. Het is even wennen, weer schakelen van één naar 140 kilometer per uur. Weer creatief zijn en kijken hoe het gaat met de partners en of we de planning rond kunnen krijgen. Weer een fase met uitdagingen, maar met goede partners, geduld en creativiteit lukt dat!


Ik zie bij alles wat ik weer heb meegemaakt in werk en privé dat iedereen weer zó aan het genieten is. Daardoor maken de mensen een soort metamorfose door. Terug naar het oude maar toch wel bewust van alles wat er is gebeurd en nog gebeurt in de wereld. We genieten weer van live contact. In verbinding blijven met elkaar is mijns inziens een belangrijk ingrediënt om de juiste metamorfose te maken naar nieuwe avonturen!


Nu is het lekker zomer en gaan we met het gezin genieten van nieuwe avonturen. Net voor corona hebben wij een camper gekocht. Juist voor onverwachte avonturen zodat we flexibel kunnen zijn in het kiezen van een locatie en onze verblijfsduur. Een uitdaging voor een perfectionistische planner! Maar een metamorfose waar ik heel blij van word. Heerlijk om jezelf ook op dit vlak uit te dagen en daardoor nieuwe avonturen te beleven. Ik wens u een heerlijke zomer toe, geniet van nieuwe avonturen.Jeichien

19 weergaven

תגובות


bottom of page