top of page

Spannende tijd

Dit jaar bestaat Perfect Events twintig jaar. Een mooie mijlpaal waar ik heel trots op ben. Had ik twintig jaar geleden een dosis lef nodig om deze stap te zetten? Ik was toen 23 jaar, het ging niet over lef, maar deed ik het gewoon; ik zette die stap. Ik zat in een situatie waarin ik iets wilde veranderen en deed dat dus. Zo simpel was.


Nu zitten we met z’n allen tegelijk in de coronacrisis en dit is zeker een situatie waarin we moeten veranderen, want het wordt niet meer zoals het was.


Nu heb ik de afgelopen twintig jaar veel geweldige ervaringen beleefd, maar ook crisissen meegemaakt. Ik zal u deze allemaal besparen anders wordt deze column veel te lang, verdrietig, spannend, onrustig, gestrest en meer emoties die daarbij horen.


‘Uiteindelijk is daar de start van een nieuw begin’

Het mechanisme van een crisis doorlopen verloopt wel op dezelfde manier. Je normale leven komt tot stilstand, je voelt de urgentie dat je zaken moet gaan veranderen, het oude kan niet meer en je moet dus loslaten. Als je dat hebt gedaan ga je hier weer nieuwe invulling aan geven. Hoe ga je dat doen? Hier begint het ontdekken en de creatieve fase. Uiteindelijk is daar de start van een nieuw begin.

Wat ik wel heb geleerd de afgelopen jaren is dat elke crisis je weer verder brengt en je nieuwe inzichten geeft. Deze coronacrisis stelt mij op de proef en vraagt weer iets nieuws van mij. Een spannende tijd waarin we elkaar nodig hebben om te sparren en elkaar te gunnen de gekozen weg in te gaan om weer te bloeien in mooie tijden. Ook deze crisis doorstaat Perfect Events, omdat we bereid zijn om te veranderen en ons aan te passen.


Want één ding is zeker: nadat we steeds anderhalve meter afstand hebben moeten nemen, willen we straks weer vieren dat het voorbij is en dansen met elkaar. Ook dan sta ik voor u klaar!


Ik wens u veel succes en ben bereikbaar voor elke sparringsessie! Samen zijn we beter

 

Deze column is verschenen in de lente editie 2020 van Ondernamen Lopikerwaard, hét ondernemersplatform voor de regio.

Jeichien Plantema, eigenaar van Perfect Events. Geniet van mooie concepten en blije klanten. Werkt graag samen met creatieve partners die anders kunnen denken. Partner van de liefste, Michiel, en trotse moeder van twee prachtige mannetjes, Simon van acht en Floris van vijf jaar. Houdt van koken, lezen, reizen en onderzoeken. 0306364729 | jeichien@perfectevents.nl

9 weergaven

Comentários


bottom of page